Niin on taas kesä takana, hirveän paljon ei meille tapahtunut, mutta tässä jotain.... SM-kisoissa käytiin Nastolassa mutka. Matkasin Nastolaan Anskun ja Hannan kera ja paikan päällä sitten majoituin Mirvan kanssa Lahden keskustaan.. Mukana tietenkin Cherin velipoika Jomppe ja ihana penneli Heppu <3

Perjantaina avattiin kisat kahdella radalla, ekalla taidettiin pari rimaa tiputtaa ja toisella tehtiin ihan hyvä nolla, joka riitti kovassa seurassa sijaan 9. Lauantain joukkueradalla tuotiin taas pari rimaa alas. Koko päivän oli pilvistä, mutta medien finaalin aikana taivas repesi ihan täysin.Täällä löytyy hieno kuva Cheristä keinulla :) Sunnuntain yksilöissä starttiin häntäpäässä. En osannut Cheriä erään siivekkeen ympäri oikeaan suuntaan kierrättää, mutkien kautta jatkettiin virheettömästi rataa, mutta en ehtinyt ohjaamaan jatkoon ja putken jälkeen tuli rima alas.

Tämän jälkeen aloitettiin kisatauko + treenitauko. Elokuun alussa oli aikomus palata kentille ja puolessa välissä kuukautta oli tarkoitus jatkaa ohjattuja treenäjä Martinniemessä. Odottelin Cherin siis lykkäävän juoksua syyskuun puolelle, kun keväälläkin se sitä niin pitkään pihtasi.. Toisin kävi eli juoksu alkoi (tai huomasin alun) 7.8..

OKK aktiivina järjestin tälle keväällä parit isommat karkelot eli toukokuun kisat ja elokuun Nuorten SM -kisat. Molemmat ovat onnellisesti ohi ja saivat kiitosta. SM:n lopetin myös oman toimintani OKK aktiivina, aika aikaa kutakin ja nyt saa nuoremmat jatkaa hommia.