Täällä on ollut hiljaista, pitää kuitenkin vielä kokeilla, jos sais heräteltyä blogin henkiin.

Talvi meni siis treenaillessa Mikolla ja Marilla, paljon opittiin ja tekemistä riittää. Alkuvuoden tuo koipi vielä oireili ja hanskat meinasi lentää kokonaan tiskiin..

Meillä oli tavoite kisata omissa kisoissa maaliskuun lopulla, mutta juoksu sotki sen suunnitelman. Kisakentille palattiin sitten KAS kisoissa huhtikuun alussa 4 startin voimin. 2 ekaa rataa hyllytettiin (roiski puomin -> ohjaus sekos ihan täysin) ja hypärillä en vaan osannut/tajunnut ohjata tarpeeksi rohkeasti ja sitten tuli kaaosta.. Sunnuntaina ekalle radalla yliaikanolla, yksi pidempi kaahuilu radalla ja siihen meni ne sekunnit. Viimeisellä radalla neljänneksi viimeiseen putkeen lensi koiran perässä mun potkaisemana joku puukalikka. Koira kääntyi putkessa sitä ihmettelemään-> kielto ja aikaa paloin. Sijoituttiin noilla radoilla kakkosiksi ja saatiin sitten sentään uudet startit :) KAS:lla tuomaroi TIenhaaran Jari.

Kokkolassa 17.4 tuomaroimassa Anders Virtanen ja hypärillä Sivosen Vesa. Kisat järjetettiin uudessa hallissa ja siellä oli kylmää + kenttä meni hiukka liejuksi päivän mittaan. A kisassa Cheri lukitsi yhden putken, en sitten osannut sitä etenemissuuntaa muuttaa ja taisi käsikin sinne putkeen päin heilahtaa -> hyl. B agility ja C hyppy radoilta sitten kisakirjaan menrkintöjä -> 2*nolla. Sijan 4 ja 3. Meille sellaista perusmenoa, joka on kyllä erittäin jähmeää vielä. Mutta jos se siitä notkistuu, kun saadaan vähän lisää kisarutiinina. Kummallakaan radalla ei mitään extraa tehty eikä kyllä mitään hienouksiakaan.

Pääsiäisenä jatketaan Pellossa kisailua neljän radan verran ja josko ne arvokisat olis stten taas hiukan lähempänä :)