Eilen uskaltauduttiin kentällä pitkästä aikaa oikeisiin treeneihin. Jalka ei haitannut menoa, tai ainakin itsestä tuntui sille :) Ja meillä meni ihan mukavasti treenit. Cherillä nyt intoa ihan liikaa verrattuna järjen määrään eikä esim. kontakteilla meinannut malttaa. A:lla pysähtyminen onkin kyllä ollut aongelma, jos siellä alla on putki ja on siis edelleen.

Maanantaina puolestaan käytiin tokoileen Minnalla. Paljon on viilaamista.... Liikkeestä maahan menoon koira tarvii vielä aika lailla apuja ja seuraamisessa koira meinaa olla hiukka kaukana ja välillä edistää. Nopeesti se kyllä sitten oppii, kun hoksaa eli treeniä, treeniä....

Ilmoitin Cherin ensi viikolle tokon seura-cup:n mölleihin eli mennään kokeileen epävirallista kisaamista sitten. Agilityssä ohjelmassa 13.-14.9 OKK:n kisat ja 4 starttia + pm-joukkuekisa, jossa Cheri on OKK:n 2-joukkueessa. Kisoissa ratkotaan myös piirinmestaruudet, mutta sen suhteen ei paineita, olis siellä kiva vkl aikana edes joku kunnon tulos tehdä :) Ja viikko sen jälkeen eli 20.9 taidetaan mennä Tornioon kolmeen starttiin.