Vuoden viimeiset kisat meidän osalta takana ja pari rataa juostiin omissa kisoissa, joissa tuomaroi Jari Tienhaara.

Hyppyrata oli hyvä :) Tai melkein loppun asti.. Käänsin tiukkaan muurilta ja sieltä kopsahti palikka alas. Muurin jälkeen oli 3 estettä, mutta tuossa sekos pakka ja hylly sitten otettiin.

Agiradalle vähän sekavin fiiliksin, kun ne kontaktit vähän jännitti. Cheri kuunteli ne hyvin, ei kuitenkaan suorittanut, niin kuin ne treeneissä mennään. Oma ohjaus oli monessa kohtaa ihan pihalla ja viikon sairastelu tuntui jaloissa. Loppusuoran puomilla yritin pysyä koiran perässä, onneksi se jäi oottaan... :) Nollalla maaliin ja se oli medien ainoa tulos -> 0-voitto ja serti.

Tähän on hyvä lopettaa tämä vuosi kisaamisen osalta. Ensi vuodellekin on nyt oikein selkeät tavoitteet. Arvokisatuloksista puuttuu se tuplanolla ja sitä aletaan todennäköisesti tammikuun lopulla metsästää. Ja tietty se viimeinen serti ja sitä myötä valion arvot agilityssä.

Treenirintamalla alan miettiä, miten saan ne kontaktit toimimaan kisoissa, ettei tarvi pelko perseessä radalle lähteä. Nyt Cheri kuuntelee, mutta itse en sitten malta (tyhmä minä). Ihanaa kuitenkin, ettei se pakka ole niin sekaisin kuin viime vuonna tähän aikaan :)