Viime viikonloppuna käytiin Cherin kanssa möllimaastojuoksuissa. Shelteille oli oma sarja, jossa Cheri sijoittui kolmanneksi :) Hyvin lähti vieheen perään, en kyl oliskaan itse jaksanut juosta. Hiekkamontussa mentiin noin 400 metriä.

Tiistain oli sitten eka 3-luokan kisa. Siitä nyt ei paljon ole kerrottavaa. Mä itse rataantutustumisessa jotenkin jätin huomioimatta yhden hypyn. Hokasin aika myöhään ja siihenhän se rata sit levisi. Alku kuitenkin hyvä, kepit meni miten sattuu, A:lle viedessä koira jäi selän taakse ja lähti ihmettelemään numeroa! Vissiin ajatteli, että kun emäntä ei niitä opi, niin pitää itse opetella! Loppu taas ihan kivaa menoa. Kontaktit parhaat mitä kisoissa koskaan (sai mennä paineetta) ja kaikki rimat pysyi, vaikka olivat 45, joita ei ole harjoiteltu. Mut ihan kivaa meillä oli :)

Bella kävi eilen Kaisalla fysioterapiassa ja sai akupunktio hoitoa. Oli tänä aamuna ihan uus koira :) Tosi pirteä. Elokuussa sitten jatketaan ja sitten lähtee molemmat hoitoon samalle reissulle.

Tänään mennään Minnalle treenaamaan ja viikonloppuna on sitten Kemin näyttely ja Kajaanissa kisat.