Eka rata oli hyppyrata, Savioja tuomaroi ja kyseessä piirinmestaruuskisa.

Rata oli aika "tiivis" ja ainakin meille melkoisen haastava. Koira ei sitten ollut kuulolla tippaakaan ja hyppi niitä hyppyjä, joita halusi hyppiä. Onneksi ei ottanut itteä niin päähän (kun ei ennakkoon ollut todellakaan mitään odotuksia) ja hyvillä mielin tultiin radalta pois... tulihan hupailtua :)

Toka rata oli kiva :) Alussa 3 hyppyä, sitten A, jonka vieressä putken suu. Ohjasin siten, että olin putken puolella. En sitten antanut käskyä, niin ei mennyt koira sinne pelättyyn putkeen, mutta eipä mennyt A:lekaan -> juoksi ohi toiselta sivulta. Haahuili sitten sen A-putki hässäkän ympäri ja sitten jatkettiin. Lopussa vielä 1 rima alas. Radassa oli hyvää se, että koira oli tosi hyvin kuulolla (liiankin hyvin, moni koira olis tuossa varmasti mennyt sinne A:lle.) ja mentiin koko matka aika sujuvasti. Ottaen huomioon sen A haahuilun, niin oli kyllä ylläri, että mentiin sekka alle ihanneajan.

Kontaktit oli koko viikonlopun hyvät, kepit mentiin sujuvasti. Ehkä mä vähän opin sitäkin, miten viritän koiran ennen starttia kuuntelemaan minua. Tästä on sitten hyvä jatkaa lauantaina Torniossa.