Perjantaina bellalta kuvattiin polvet, eikä mitään. Toinen oli hiukan pullistunut ja ilmeisesti kipuilu tulee sieltä.Kipulääkkeitä ja takaisin, jos ei helpota. On se ollut jo lauantaina paljon pirteempi ja eiköhän tästä taa säikähdyksellä selvitty.

Lauantaina käytiin Cherin kanssa shelttien mätsärissä treenaamassa näyttäytymistä. Mentiin myöhässä, kun itellä oli päässä hiukan aikataulu sekaisin ja etsin pitkän tovin aamulla lompakkoa. Suoraan sitten kehään ja hädin tuskin ehdin nakit kaivaa esiin. Cherille punainen nauha, kun seisoi hhienosti. Liikkuessa pompahteli, kuten yleensä, kun jotain aloitellaan... Sitten vielä sijoituttiin toiseksi :) Todella hieno koira oli ja nyt riittää itsellä luottamus siihen, että esitän Kemissä sen itse. Jospa sieltä se H tulisi :)

Sunnuntai.... :) Kemissä agiliitoa parin startin verran. Molemmilta radoilta nollat ja sijoituksina 1. ja 2. Kotiin lähti serti ruusuke ja jatkossa ollaan sitten kolmosissa. Radat oli kivoja, mutkia ja suoraa menoa. Tuomarina harjoitteli Mika Moilanen ja oikea tuomari oli Katariina Virkkala. Paljon on parannettavaa, muttei niitä nyt jaksa miettiä. Luotto koiraan paremmin kohdalleen ja turha jännitys itseltä pois (oksu tuli ennen kisoja!!!) 

 

 

Tyylipisteitä ei onneksi jaeta.