Cherin kanssa Roi jäi väliin, kun jäin seurailemaan, näyttääkö se kipeälle. No ei se suu ole kipeä, kun katsoo millä angstilla se esimerkiksi ruohonleikkkuriin iskee kiinni, vaikka se leikkuri ihan vaan on paikallaan....

Auerin Hannan kanssa sitten reissattiin kajaani-Iisalmi rundi. Tavoitteena meillä oli se puuttuva tupla, mutta ajatus ollut koko ajan se, että jos ei tule, niin eipä ole niin vakavaa. Meidän talveen ei ole kuulunut säännöllistä treenausta ja kisailukin ollut aika vähäistä talven kontaktiongelmien ratkomisen vuoksi -> into kisata katosi.

Kajaanissa tuomaroi Sari Mikkilä ja siellä oli 2 agirataa. Tuloksena tuplanolla, sijat 4 ja 5 eli sekunneissa jäätiin. Kontaktit teen edelleen selkeällä pysäytyksellä eli se selittää osan siitä noin 5 sekunnista, mitä kärjelle jäädään.. Muuten ei isoja kaaria tehty, mutta toki meneminen oli pientä puristusta.. Paikalla oli myös Cherin Jomppe veli, joka myös tekaisi tuplan voitaen ekan radan ja taisi toisella sijoittua kakkoseksi, Onnea Hurjasti!!!!

Matka jatkui Hannan kanssa Iisalmeen. Yövyimme Hannan ystävän Kirsin kotona, joka oli kerrassaan upea ratsutila, Kiitoksia :)

Aamulla mentiin sitten kisapaikalle ja mä talkoilin ykkösissä ratahenkilönä :) Hanna keräsi lauantaina 2 hyllyä pyttyjä varten (aloitivat kisauran tuolla reissulla). Sunnuntain toisella radalla sitten NOLLA ja eka merkintä kisakirjaan, Onnea!!!

Päivän tuomari oli Tienhaaran Jari. Meitä ennen radalle lähti Anna Ström + Aada molemmille radoille. Aada kävi kuumana ja voi kiesus, mitkä kierrokset Cheri siitä otti!! Mä jouduin varalta tarttuun karvoista kiinni, ettei se onnistu vetään itseä valjaiden läpi kentälle.. Eka radalla nolla, hidas keinu. 4 sekkaa jäätiin Annalle, sijoitus 2. Toisella radalla tapahtui sitten jotain aivan kummaa... Cheri hyppäsi "haamuhypyn" ja jatkoi matkaa päätellen itse, mikä on seuraava este.. No oikein päätteli, mutta kun oli se edellinen hyppy suoritettu väärin ja mä jäin kuin nalli kalliolle, niin sehän oli sitten ihan hurlumheita... Palattiin maan pinnalle ....

SummaSummarum.. SM nollat saatiin kasaan, ilmo lähti. Perjantaina juostaan 2 rataa, lauantaina shelttien joukkueessa ja sunnuntaina yksilöt. Jos Cherin hampaat alkaa näyttää kipeällä, leikkausaika varataan oitis, muuten leikkaus on SM viikonlopun jälkeen.

SM tavoitteet.... 2 hyvää rataa sunnuntaina ja katsotaan mihin se riittää. Kun 0-% lasketaan, niin mä meille lasken sen nyt toukokuun alusta tähän hetkeen, joka kertoo mun mielestä parhaiten sen tämän hetken kunnon ja siinä on kuitenkin jonkun verran otantaa. Me on juostu 15 rataa ja tehty 6 nollaa. Radoista 2 on ollut ihan kaaosta, muilla radoilla nolla on ollut aika lähellä.. Tältä pohjalta Cherin kanssa on kiva lähteä Vantaalle :)