Oltiin eilen Salosen Nooran koulutuksessa Haukiputaalla "yövuorossa" eli kello 22-24.

Mie tykkäsin. Kouluttaja osasi vaatia eikä päästänyt liian helpolla. Ei ole kiva, jos treenin jälkeen itsellä on fiilis, että vois mennä paremminkin.. mut kouluttaja sitä mieltä, että tuo oli ok.. perfektionisti..?

Mitä jäi mieleen... Valssia, valssia pitää opetella tanssaamaan Cherryn kanssa. Mä olen vähän niitä vältellyt.. Mikin kanssa oli helppoa (ja ne onnistui) kun koira oli niin hidas. Nyt Cherryn kanssa pelottaa, että tulee törmäys, kun mun jalat ei kerkiä. Mut kyl ne oikeesti välillä kerkiää.

Kepeiltä mentiin putkeen.. Vedätin koiraa ja pyrin siis sillä viemään väärän pään ohi ja samalla ajauduin kai liian lähelle oikeaa päätä -> ei toimi. Eli ei passaa mennä sinne putken suulle törkkimään vaan heittää se sopivan kaukaa siihen..

Rytmitystä.. Jos se koira on putkessa.. Niin pitää pysähtyyä oottamaan ettei etene liikaa, jolloin mahdollonen stoppi tulee, kun koira on jo liikettä seuraamassa. Siis pysähtyy, odottaa koiran nenun ulos putkesta ja sit liikkuu.

Ja se luottamus koiraan kohdalleen. Kyllä se menee.

Tästä on kiva jatkaa ja paljon jäi pohdittavaa... Huomenna Jyväskylään seuratoimija hommia kuunteleen.. Sitten viikon päästä kisat Seinäjoella :)