Seinäjoelta on sitten kotiuduttu. Eipäs mennyt kisaaminen kovin häävisti, onneksi mulla on taipumus löytää asioista jotain hyvääkin :)

Eka radalla "väyväy" meininki. Puomin kontaktin loikkas räpätten yli (ah, ne viime treenien 10 täydellistä puomisuoritusta). Sitten tehtiin hyl ja jatkettiin rataa, kunnes A:lta järjetön roiskaisu -> ulos jäähytteleen.

Toka rata  Sivosen hyppäri. Kepeillä vika välistä ohi, korjasin kai väärin -> hyl. Muuten ihan loistava hyppyrata meille :) Oli paljon takaakiertoja, kaikki mentiin tosi lyhyillä kaarilla, rimat pysyi ja omaan liikkeeseen ja käskytykseen olen tosi tyytyväinen.

Sitten Mujusen agirata. Lähdössä hyppy-keinu- takaakierto hypylle-A. Järkyttävä lentokeinu enkä mä mitään hyppyä ehtinyt ohjaamaan -> hyl. A:n käskytin siihen tosi tiukasti ja otti se sen kontaktin. Sen jälkeen olikin radalla 3 suoraa putkea peräkkäin! Saihan juosta. Ihan liian hankala rata meille tässä vaiheessa. Loppusuoralla juostiin kilpaa (2 suoraa putkea peräkkäin ja hyppy) ja mä tulin yhtäaikaa Cherin kans maaliin :)  Sille ehkä pitää saada vauhtia lisää ;-)

Nyt alkoi tauko kisojen suhteen. Pakkasralliin ei tälle hetkellä ole intoa lähteä ja alkuvuodesta mahtaa tulla juoksukin. Ehkä me sitten kisataan huhtikuussa omissa kisoissa seuraavan kerran.

Matkaseurana Pirkko & Nucca, tulostaso aika lailla samaa kuin meillä, mutta tosi hienoja suorituksia :)

Takapenkin ruotsalaisrotuiset sitten tekivät niitä nollia (Tuija&Karkki, Kaisa&Merri), Onnea vaan! 

Ja Kiitokset Mukavasta Matkaseurasta!