Tää viikko on ollut melkoisen tapahtumarikas ja toivottavsati nyt alkaa rauhoittua. Se hyvä tuossa Bellan sairastumisessa, että pakotin itseni hoitamaan jouluostokset ennen leikkausta, ettei nyt enää tarvi alkaa niitä miettiä.

Leikkaus.. ohutneula näytteessä ei ollut näkynyt muuta kuin rasvaa eikä siellä myöskään muuta ollut :) Leikkaus oli helppo, koska ei ollut patti mennyt lihakseen asti. Sydämessä kuului sivuääni, josta ei ole ennen mainittu. Bellahan on silloin tällöin yskinyt satunnaisesti eli siitä kai se sitten johtuu. Lääkitystä tuohon en halunnut, koska ei ole säännöllistä eikä edes viikottaista tuo köhiminen.

Aamulla tuli myyntiin AC/DC liput. Metallicaa en edes yrittänyt, koska toivon mukaan olen ko keikan aikoihin Torniossa ;-)  Mulla oli sit aika hyvä tuuri, mitä noita tarinoita kuullut/lukenut ja pääsin netin kautta ostamaan poijalle joululahjan (ja itselle :)) 

Ja koettiin sekin riemun hetki, että putkimiehet kävi viimeistä kertaa eli korjailivat ilmenneitä vikoja. Ihanaa, kun tuo remppa on vihdoinkin lopullisesti (koputtaa puuta) ohi !