Vappuaamuna lähdettin klo 6 kohti Seinäjokea, Tupoksella hyppäsin Matin ja Pirkon kyytiin, kiitoksia hyvästä seurasta! Ohjelmassa 3 päivää kisailua ja 2 starttia per päivä... Ja ekaa kertaa ulkona, ei siis edes treenaamaan oltu pihalle päästy ennen kisoja.

Perjantai.. Eka radalla tuomaroi Seppo Savikko. Meille 0, ihanneaikaa alitettiin vajaa 10 sekkaa ja sija 2 :)  Toka radan teki Saviojan Anne, hylky heti toiselle esteelle, muuten ihan kivaa menoa joskis ohjaus herpaantui..

Lauantaina  keli oli helteinen ja meillä startit 18:20 ja 19:00. Luokkajärjestys siis oli aika eksoottinen, kun medi kisat oli peräkkäin. Minit ja maksit sai sitten levähtää starttien välissä. Meille molemmilta radoilta 5 vp. Ekalla radalla 1 rima alas, sijoitus radalla4.. toisella radalle kepeille vienti oli hankala ja yritin siihen sylkkäriä.. varmistelin kai sitten liikaa ja vein koiran aloittamaan väärältä puolen. Mutta mie yritin sitä eikä se kaukana ollut.. Tuloksia ei montaa tullut ja sija 3. meille. Ekan radan tuomaroi Mikkikän Sari ja toisen Esa Muotka. Tosi kivoja ratoja!

Sunnuntai oli kyllä heikoin päivä ja fiilikset ratojen jälkeen aika alamaissa. Tuomareina Muotka +  Mikkilä. Ekalla hyl, kun heitin koiran laajalla kaarella ja haki väärän hypyn, tosi harvinainen virhe meille. Ehkä mulla ajatuksia sotki sitä ennen tullut A:n kontaktivirhe (ARGH!!!!). Toisella radalla 5. Tää oli viikonlopun ainoa hyppyrata (niillähän me ei koskaan onnistuta) ja virhe tuli.. koira oli hypyllä ja aloitin liikkeen seuraavaa kohti, mutta en antanut koiralle hyppää käskyä. Sehän totteli ja lähti liikkeen mukaan, tyhmä minä!! Sija 4 tällä radalla, Jonna ja Rico voitti, OnneaOnnea!

SummaSummarum.. Arvokisa nollia nyt 5, startteja toukokuussa tulossa 2 -> SM:t unohdetaan. Omissa kisoissa olen toisen päivän ylitoimitsija eli en voi startata kahtena päivänä.. ARCT:n kisat olis mahdolliset, mutta kun samaisena päivänä kouluttelen alkeisia enkä viittis olla pois sieltä.. RAGIT:n kyllä en jaksa lähteä, kun olen nyt 3 viikonloppua ollut reissun päällä putkeen ja pitää kotiakin kyllä huoltaa. Mutta toisaalta olen sitä mieltä, että kun ei nollia tule, niin turhaan me sinnä lähtäänkään.

Mutta miten nuo vitoset käännetään nolliksi.. Kisaamalla..? Meillä tänä vuonna nyt takana 8 starttia... Seinäjoen saldo 1*0, 3*5 ja 2*hyl ei ole tuohon kisaamiseen määrään nähden pöllömpi ja kuitenkin 4 kertaa oltiin neljän sakissa.. ei koiria paljoa ollut, mutta varmaan joka radalla puolet koirista teki hyllyjä. Ja kun Cherry on vielä se mun eka nopee koira ja eka koira jonka kanssa kisaan kolmosissa, niin ei kai meidän tarvikaan tässä vaiheessa pelkkiä nollia tehdä... eihän.. on meillä aikaa ja parhaat vuodet edessä, tähän uskotaan.