Olipas kivaa pitkästä aikaa. Tehtiin rataa, eka pätkä mentiin suht hyvin.. Yks iso mutka, mutta kun tajusin siitä nokasta ottaa kiinni ja viedä, niin alkoi toimia. Toisella pätkällä paha-paha kepeille meno meille.. Noita pitää treenata, että tulee radalla sellainen z-muotoinen kohta ja siinä siis keskellä ne kepit, puolenvaihto johonkin kohtaan itselle sit pakollinen. 

Mutta tää sää. Eipä tuolla paljon lämmitteleen liikkumalla pysty, kun joutuu luiskastelemaan rapakoissa :( Mä koulutan maanantaisin ennen omia treenejä ja tänään hain Cherin halliin noin puolessa välissä omaa tuntia. Se on hihnan päässä radan raunalla ja hyppii siellä tasajalkaa (ja huutaa), kun muut menee -> itsekseen/omatoimisesti lämpenevä ??? Tokii  sit ennen rataa ehdin sitä hiukan liikutella muutoinkin.

Vähän jo alkoi kisailufiilistäkin iskeä.. ei tarvis ihan vielä ;-) Cheri varmaan aloittaa juoksun tammikuun lopulla tai helmikuun alussa, kyllä mä sen maltan ainakin oottaa. Ehkä se helmikuun lopun KAS sittenkin laitetaan kalenteriin...hmmm....