Meillä oli tässä parisen viikkoa sitten treenit ja silloin alkoi tuntua, ettei tää ole kivaa :(

Tehtii jotain ratapätkää.. Cherry alkoi huutaa ja teki ihan just ne esteet, joita halus. En tiiä vaikuttiko se siihen hirveään häröilyyn, että rimat oli alhaalla, joten niitä oli helppo vaan "napsia.." ja kun ne rimat on ihan alhaalla, kyllähän se hyppää ne hypyt nopeemmin ja eihän mun vauhti riitä, että ehtisin ohjaamaan.

Viikko sitten pidettiin taukoa treeneistä, mä vähän kipee ja pakkanen paukkui torstaina. Mut tänään käytiin hallissa. Meillä ei ollut ohjattuja treenejä, kun lähes kaikki taisi kisata viikonloppuna. Minna + Hana oli treenaamassa ja ainakin meillä oli mukavaa :) Tehtiin ihan haastava pätkä, kepeille meno ei meillä alkanut sujua, mutta sekin sitten lopulta onnistui... oli meille kohtuu hankala :) 

Oliskos se nyt sitten niin, että nää halliolosuhteet kohottaa koiran kierroksia...? Meteli on kova ja koiria pyörii pienessä tilassa. Nyt, kun oltiin kahestaan, niin ei se sitä huutoa aloittanut, kun jäin vaikka radalle miettimään, miten saan jonkun onnistuun. Ja mites tää ratkastaan..koira autossa ja vasta omalla vuorolla halliin.. Oi, kunpa tulis kesä :)