Sunnuntaina aamusella auton nokka kohti Kajaania ja eka katsomaan Cherin Jomppe veljen suorituksia suorituksia. Ja hienostihan se suoriutui, kun oltiin katsomassa ja tekivät ensimmäisen nollan ykkösissä! Hienoa menoa koiralla, teki hiukka tiukkaa ohjaajalla pysyä menossa mukana ;-)

Cheri ei oikein ihastunut veljeensä, kun kuvassa näkee **kyllä mä tässä istun, mut yritän ottaa etäisyyttä** Kun olivat hiukan tehneet tuttavuutta, ei enää tarvinut koko aikaa hampaita esitellä, kun toinen tuli lähelle. Jomppe oli kyllä ihana koira rupelikorvineen :)

1637716.jpg

Omat kisat sitten... Ekalla radalla kepit meni pyllylleen. Muuten ihan sujuvaa menoa ja hyppyhässäkät onnistui. Hyl tuloksena. Toisella radalla alussa hyppy-putki ja siitä 180 asteen kääntö kepeille avokulmasta. Keppien vieressä toisella puolella ollut A taisi vetää puoleensa ja siellä piti käydä haahuilemassa. Siitä 5 vp. Kepit sitten sujui hienosti virheittä, kun käskytyksen sijasta kehuin koiraa vuolaasti :) Tietäisi vaan, miten sille milloinkin pitää puhua ja milloin pitäisi olla hiljaa :-/ Muuten virheetön mukava rata ja tulos siis 5vp ja sija 3. Oli hienoa saada eka tulos 3-luokassa ja sai hiukan aikavertailua muihin. Jos ei oltais tehty keppihaahuilua, sija olis ollut 2 eli EOn aikaan ei kyllä olis ylletty, mutta eipä vielä ole tarviskaan.

Nyt sitten treenaillaan ja laihdutetaan. Aloitin Cherin kanssa pyöräilylenkit, mitenhän en tuota tajunnut aiemmin. Heinäkuun alun OKK:n iltakisoissa käydään juokseen 1 startti ja sitten onkin edessä agirotu viikonloppu. Siellä 2 starttia isoissa kisoissa ja sunnuntain agirotukisa shelttiyhdistyksen joukkueessa.

Näyttelypuolella nälkä kasvaa syödessä :) Kuopiossa elokuun alussa on neljän näyttelyn viikonloppu ja menen perjantaina erkkariin ja yhteen näyttelyyn. Jos saan Cherille sunnuntaina kyydin kotiin, koira jää kasvattaja Maaritin hoteisiin la-su näyttelyihin. Tavoitteena 2 ykköstulosta ja niiden myötä ykkösruusuke!