Kävin katsomassa agin MM-kisoja helsingissä, hienoja koiria ja suorituksia oli viikonloppu täynnä. Matkat sujui TORKK:n bussilla ja yöt bussissa oli aika unettomia. Päivi tarjosi majoituksen ja matka jäähalliin oli noin 500 metriä, kivaa oli ja kiitokset majoituksesta! Kisoja seurailin enimmäkseen Mirvan hyvässä seurassa. Toivon mukaan omaan tekemiseen jää jotain oppia tuolta.

Muuten viikko mennyt pitkien lenkkien merkeissä. Töissä kampanja, jossa mitataan askelia ja se kyllä kannustaa kävelemään :) Koirat toivoo taatusti, että tuo jatkuu pitkään. Tiistaina käytiin tokoilemassa. Oli ihan kivaa. On tuntunut, ettei se just mun laji ole enkä kyllä uskokaan että avoon asti mennään, mut jos siellä alokasluokassa saisi joskus kokeiltua kisaamista.

Agin suhteen kisakalenterissa tiedossa KAS kisat lokakuun puolen välin kieppeillä ja Kajaani 1.11. En tiiä miten Cheri tuolla KAS hallissa toimii, kun siellä kai hevosten "tuoksua" löytyy. Kisojen jälkeen sitten katsellaan mennäänkö marraskuussa sinne kisaamaan. Omat marraskuun lopun kisat taitaa jäädä väliin, kun olen ylitoimitsijana. Tavoitteena olis saada ne loput SM-nollat kasaan ennen ensi kesää :) Ja saada meidän meno kisaradoilla yhtä rennoksi, kuin mitä se on treeneissä. Nyt kun videota katsoo, niin huomaa kyllä kuin koira kysyy minne mennään. Tuohon tarvin tosi paljon kehitystä.. Kai mä vielä osittain varmistelen ja se johtuu siitä...? ja jännitän.. Paineetta, kun pääsee tekemään (hyl alla ;-)) niin meno on rentoa..

Alla vielä pari kuvaa Cheristä OKK:n kisoissa, kuvaajana Sari Eskelinen.

1960330.jpg

 

1960331.jpg