Vuosi vaihtui.. Viime vuodesta jäi mieleen se, ettei me käyty kertaakaan eläinlääkärillä vaivojen vuoksi :) Belsu sai loppumetreillä kyllä korvatulehdukseen lääkkeet, mut se on pientä se :)

Agi... Parhaana muistona kivat kisareissut kaverien kanssa :) Leen vierailu, jota olin järjestämässä meni oikein hienosti :) Alkeisia oli kiva kouluttaa kesällä ja syksyllä on ollut oikein mukava ryhmä´+kouluttajakaveri Muhoksella, kiva kun ei tarvi ajella autolla niin pitkiä pätkiä... Tuloksista/kisoista parhaiten jäi mieleen SM:t joissa kuitenkin ensi kertalaisina onnistuttiin yli odotusten.. Se 0-voitto, jota haettiin oli koko vuoden ihan liikaa korvien välissä.. tuli kuitenkin loppumetreillä ja tietty Piteån serti lämmittää mieltä edelleen :)

Vuoteen 2010 lähdetäänkin sitten uudella asenteella.. Meillä on ollut treenikuviot ihan auki, ehkä ne jotenkin selviää.. Kontaktit.. treeneissä ihan täydelliset, epiksissä testattiin -> ei tuo koira siellä niin toimi kuin treenatessa... Tämä pitää alkaa työstää, vika varmaan omassa nupissa...??  Ja mä lupaan opetella olemaan ajattelematta tuloksia, kunhan on kivaa. Treeneihin mennään sillä asenteella, että jos siellä on rata -> siitä tulee puhdas rata...SM:n on hotelli varattu (sen voi kyllä perua), tupla puuttuu ja sen suhteen mä olen sitä mieltä, että jos toukokuussa ei olla tuplanolla kunnossa, niin turhaan me sinne Vantaalle lähdetään..

Cheri on kuitenkin niin ihana koira ja se niin nauttii siitä tekemisestä eli homma jatkukoon :)