Pitkästä aikaa päästiin Minnalle treenaamaan. Hallissa oli pieni vesivahinko ja treenikäytössä vain toinen pää.

Kun treenialue oli normaalia pienempi, tehtiin luonnollisestikin aika pienessä tilassa pyöritystä. Minna oli ottanut pätkän Cruftsin hypäriltä ja siinä saikin pyöriä. Mielestäni löysin hyvät ohjauslinjat Cherille ja kommenttia sain siitä, etten vedätä tarpeeksi. Lisää siis luottoa tekemiseen ja koiraan pitää saada!

A:n kontaktilta Cheri irtosi yhden kerran mun päänliikkeeseen. Tänään käydäänkin vapaavuorolla mutka Virpiniemessä vahvistamassa kontakteja. Muutama haastava kepeille meno tuli radalla ja niihinkin ehdin hyvin viemään koiran eli meni hyvin :)

Paljon tehtiin myös A:n ja alla olevan putken kanssa. Välillä putkeen, välillä A.lle. Huolimaton ohjaus kostautui kerran, mutta ihmeen hyvin Cheri niissäkin toimi. Se siis kuuntelee, ei valitse itse lempiestettä...?

Kotiin ostin tällä viikolla ekan kukan (niiden Cherin tuhoamien jälkeen...) Se on jo yhden päivän pysynyt koskemattomana, vaikka olin varma, että se on riekaleina duunipäivän jälkeen. Jos tämäkin päivä menee hyvin, niin ehkä sitten uskalla ottaa alaosan muovit pois :)