Eka rataa tuomaroi Moilasen Mika. Ei ollut paha rata ja kolme nollaa teki medit, joita taisi olla 14 kpl. Meille jotenkin kökkö rata ja mentiin jarrut päällä suurin osa matkasta.. Nolla kuitenkin ja sija 2. Otin kontaktit huolella ja Cheri tekikin tosi loistavasti ne. Menee näköjään keinulla nyt niin pitkälle, kunnes käsken odottaa ja sitten pysähtyy ku tatti. Hienoa! Yks isompi mutka tehtiin, kun en koiraa ottanyt ennen hyppyä kuulolle. Tuomarikin totesi palkintojen jaossa, että olin vähän jäykkää menoa tjsp.. :)

Toista rataa sitten tuomaroi Pajarin Tuomo. Mä en tykännyt, kun se oli rata, joka oli ihan täynnä ansapaikkoja. Kyllä niitä olla pitää, mutta liika on liikaa.. Suurin osa karahti ehkä kolmanteen esteeseen ja meni putkeen puomin sijaan. Siitä slvittiin, mutta heti sen perään vedin Cherin liikkeellä putken suun ohi (A:n alla putki) ja Cheri lähti liikkeeseen mukaan ja A:lle. Lopussa sitten oli hyppy-hyppy-rengas suora, jonka jälkeen takaakierto. Mää kerkisin sinne renkaan taakse oottaan koiraa, Cheri on lapatossu!!!

Mirva ja Jomppe oli paikalla, kiva oli nähdä ja vähän ihmetyttää Mirvan himmailu ;-)

Nyt sitten ajatukset keskittyy ensi viikonlopun SM-koitokseen, jonne viime aikojen ratojen jälkeen ihan luottavaisilla mielin lähdetään. Lauantaina juostaan shelttiyhdistyksen joukkueessa eka koirana ja sunnuntaina sitten yksilörataa, niin pitkälle ku päästään :) Yksilöihin lähdetään kuudenneksi viimeisenä koirakkona, joka ei todellakaan ole meille hyvä lähtöpaikka. Siinä ehtii rata unohtua ja suunnitelmat muuttua moneen otteeseen ;-)

 

Ja Nucca ja Pirkko teki loistavan nollan (jota  mä en tietty nähnyt..) Onnea Oikein Kovasti!