12.-13.4 käytiin siis Virpiniemessä kisaamassa neljä rataa. Tuomarina H.Huittinen ja radoilta löytyikin haastetta aika lailla. Koko kisoissa nähtiin aika vähän nollia eikä niitä meillekään tullut, mutta ihan ok kai se meni...

Eka radalla kieltovirhe renkaalta, taisin käskyttää huonosti ja ehkä "uusi" (maalattu) rengas hieman hämäsi koiraa.. Tulos 5 ja sija 1. eli starttilahjakortti lähti mukaan. Toisella radalla meille tuli hylly, en tiiä mitä tapahtui. A:n jälkeen suoraan hyppy ja Cheri sen kiersi ja hyppäs takaisin päin... En oikein tajua vieläkään, mitä mä tein... Muuten rata oli oikein hieno ja keinu oli vauhdikas :)

Sunnuntaina lähtö oli vaikea ja kun neljäntenä esteenä oli puomi, jouduin siinä takana leikkaamaan. Täähän on ennen mennyt kisoissa siten, että koira on pysähtynyt nousulle, kun vaihdan puolta.. Jätin Cherin liian lähelle ekaa hyppyä, rima siis alas. Puomille sitten vein suunnitelmien mukaan. Ei pysähtynyt kun leikkasin, mutta tuomari antoi 5vp nousukontaktilta. Muuten hyvä rata....  10vp, Deri sai tuloksen ja tultiin kakkosiksi. Vika radalla oli kepeille meno meille haastava eli suoraan ja vauhdilla. Siitä 5vp, lisäksi yks rima ja yks kielto putkelta, kun en enää ohjannut... Mutta tulos ja sieltä sitten kolmas starttilahjakortti :) Radalla oli meille uusia esteitä eli uusien sääntöjen mukainen 3-sarja, jossa hypyt ihan peräkkäin. Ihan ok koira pomppi ne, vaikka ehkä hiukka ihmettelikin... Myös okseria on treenattu vähän, mutta sielläkään ei rima kolissut.

Seuraavan kerran kenties kisaillaan KAS:n kisoissa vapun jälkeen. Tänään treenataan Minnalla ja ens viikolla viimeiset treenit Virpiniemessä. Ihanaa päästä haukkikselle, kun ei tarvi ajaa niin paljoa!!!