Pääsiäisen Pellon reissu oli oikein mukava ja kisat oikeinkin mukavat. Uusi ja lämmin hallin kumirouhetäytteisellä tekonurmella oli hyvä ja sää suosi eli arska paisteli koko reissun.

Tuloksista..Eka päivän tuomarina oli Jämsän Jarmo. En edes muista mitä ekalla radalla tapahtui.. oliskos tullut 10 vp. Tokalta radalta harmillinen yliaikanolla, kun Cheri tuli tosi hitaasti A:n alas :) Lauantain tuomarilla Mikalla oli oikeinkin mukavat radat.. Huomasin alkuvaiheessa, että Mika pyyhki lahkeitaan -> kosketusvirhe ja oikeastaan, sitten ei enää mennyt mikään hyvin.. Hyppyradalla tehtiin sitten nollla. Yks putkeen meno oli vähän niin ja näin, muttei siitä virhettä tullut.

KAS iltakisoissa 6.5. oli myös Moilanen tuomarina ja mukavata radta jatkuivat. Agiradalla ehti erään putken aikana hiipiä ajatuksiin nolla -> seuraavalle esteelle virhe. EI pitäis ikinä ajatella siellä!!! Hypäri oli meiltä oikein sujuva ja siitä 0 ja sija 3. Vipulle hävittiin noin 4.5 sekkaa ja suunnilleen sehän me on ennenkin oltu siitä jäljessä..

Treenit jatkuvat kesäkauden Activella ja myös OKK:lla käydään kerran viikossa. Torstaina Ouluun tulee Lee ja hänen opeissa sitten treenataan pe + la. La vois vähän juhlistaa sitten omia 4-kymppisiä, karseaa... Tämän iän myötä olen myös "eläköitymässä" osittain agilityhommista eli seuraaktiivina en enää jatka.

VIikon päästä OKK:lla on omat kisat, juostaan sunnuntaina 3 rataa. Seuraavana viikonloppuna olisi Kemi ja Kajaani. Kajaaniin me ainakin matkataan moikkaamaan Jomppea ja Heppukin toivottavasti nähdään siellä :)  Ja helatorstain kisoja pitää vielä miettiä.. Eli 1 agilitynolla vielä tarvitaan yksilöihin. OKK:lla saatiin tänä vuonna medijoukkue ja Cheri pääsi siihen :)