Hoplaa.. se jäi päällimmäisenä tämän päivän kahdelta radalta mieleen. Molemmilla radoilla kepeiltä kiellot, kun en luota koiraan ja meen sit sorkkiin sen eteen, ettei se varmasti aloita oikein.

Ja sähellystä... Nuo pitkät radat on nyt hankalia ja se tuntuu menevän säheltämiseksi. En osaa kisoissa rauhoittaa sitä ohjaamista tms ja silleen. Ekalta radalta meille tuli hylly, kun koira hyppäs hypyn väärin päin. Cheri lähtee tosi hyvin hakemaan takaa hypyt, mut nyt olisi pitänyt ottaa koira kunnolla haltuun, ettei olis päässyt sinne taakse. Toisella radalla kans hypyllä kielto. En antanut tarpeeksi tilaa ja kiersi taakse.

Hyvää tänään... kontaktit piti hienosti, puomin alastulolla himmaili. Lähdöissä koira pysyi hyvin. Ekat ulkokisat ja se ei vaikuttanut (ei olla treenattukaan pihalla talven jälkeen) ja kepit hyvät, sit kun lähdetään ne oikein... Ehkä mä vielä opin.

Oli kyllä illallla se fiilis, etten kisaa enää koskaan. Ilmoitin kuitenkin OKK:lle neljään starttiin.

Omaa tunnelmaa latisti tänään Bellan ongelmat. Eilen juoksi pallon perässä ja meni jalat alta :(  Liikkuminen on hankalaa ja koira kyllä kipuilee,  vaikka ei näytäkään. Huomenna varaan lekurin ajan ja pitää tutkituttaa, missä mättää.