2*hyl, 1*10 + yliaikaa, 2*5 ja 1*0.

Ja mitäs jäi mieleen. Ne kontaktit on karseat. Ekalla radalla 1 rima alas, puomin kontaktin räiskäs, mutta tästä ei tuomari antanut virhettä. Rima tuli alas A:n jälkeisessä elämässä, kun jäin miettiin jatkanko rataa vai lähdenkö veks. Toisella radalla puomin laskun puolesta välistä jumalaton loikka!!! Noin sikaa en ole ennen nähnyt. Samaisella radalla avokulmasta loistava kepeille meno eikä katsonutkaan ansaputkeen vieressä, johon moni koira repsahti. Ja samalla radalla myös ihan loistava A. Lauantain hyppyrata sitten.. Oma käskytys ihan hukassa. Pelkäsin alun välistävetoa ja kun se meni tooosi hienosti, en sitten käskyttänyt putkeen kunnolla enkä katsonut tippaakaan meneekö se sinne vai ei.. Tuolla radalla 3*kielto ja eipä olla ennen tuollaista hyllyä otettu. Hyvää radassa se, että rimat oli tapissa (45) eikä ykskään tippunut, Tuomarina oli R.Virta.

Sunnuntain ekalla radalla puomin alla oli putki, Cheri lukitsi sen eikä kuunnellut mua lainkaan. En kyllä usko, että liikkeellä sitä sinne vein, se vaan meni. Sitten kun sain puomille, niin meni aika nätisti, muttei perille asti -> tultiin pois. Tokalla radalla kuunteli kontaktit, itse sitten hosuin A:lla, muttei siitä virheitä tullut. Keinu oli nätti :) Keinulta mentiin avokulmasta kepeille ja se meni taas täydellisesti ja keppien jälkeen poispäinkäännöllä ohjasin keppien vasemmalta puolelta toisella puolella olleen sarjaesteen, se oli hieno :) Radalla kuitenkin yksi kämmi -> surkea putkeen ohjaus, vaikka olis ollut aikaa katsoa, että se sinne menee.. siitä 5 vp. Vika rata oli Pajarin hypäri. Hyppyradoillahan me ei juurikaan olla juhlittu. Nollat on tainneet tulla uran ekalta radalta ykköissä ja SM:en ekalta radalta. Nyt onnistuttiin se kuitenkin vääntämään (sija 3), onneksi tyylipisteitä ei jaeta, kun loppu oli aika kaaosta (liian monta valssia peräkkäin, mulle joka ei osaa tanssia ;-)) Radan voitti matkaseurana ollut Cherryn velipoika Jomppe ja Mirvalle & Jompelle kotiiviemisiksi voitto ja hyppyserti, Onnea vielä!!!

Kiva oli reissu kaamokseen! Molempien tuomarien radat oli oikein mukavia ja Junkkohallihan on mahtava kisapaikka. Miinuksena kisoille se, että eka ratoja katsellessa ihmettelin, kun koirat viipyy putkissa tosi pitkään. Käytössä oli uudet putket ja olipas ne liukkaat! Siellä tosi moni koira tuli turvalleen ulos ja pyöri putkien sisällä, ei kyllä kiva ollenkaan!

Ja ihan tärkeintä itselle oli kyllä se, että into tähän touhuun alkoi taas löytyä :) Syksyllä, kun mietinnässä oli jo pidempi tauko -> jaksaako lainkaan palata kehiin, mutta nyt oli mukava lähteä ja reissua tosiaan innolla odotti (iso osuus tähän matkaseuralla, Kiitti Mirva!!!)