Nämähän ei olleet koskaan meille tämän kesän tavoite, mutta sitten viime tipassa arpomisen jälkeen päätettiin lähteä katseleen ja hakemaan kokemusta, sitä tuli!!

Kokemusta saatiin ja uskoa siihen, että kun asenne kohdallaan, pienet kaarrokset, niin ei me kyllä ajassa hirveästi kärjestä jäädä!

Meidän eka rata.. hyppy-hyppy... ja sitten suoraan edessä putken väärä pää. Oma jännitys ja Cherin tuleva juoksu sai sen melko kierroksille. Teki aika sikamaisen varastuksen eikä mitään mahkuja saada pelastettua sitä siltä putkelta. Lyhyt oli siis se pätkä ja ottihan päähän.

Toiselle radalle asenteella ja sitten oli jo tavoite päästä puomin nousulle asti. Sinne päästiin, puomin laskulta virhe. Cheri pysähtyi, otin sen liikkeelle samalla, kun huomasin, että ei ollut kontaktilla asti. Eli 5 vp. Tämän radan voitti Frodo ja ihanneaika oli sikakova. Cheri teki 2 kaarta (toinen sika iso).. Ajasta jäätiin kuitenkin vaan 3.84 sekkaa (4 koiraa pääsi aikaan)... Olisin kyllä ehtinyt sen puomin korjata ja mennä maaliin sijoituksella n. 20, jolla olis menty sunnuntaille... Mitäs menin hosumaan! Mutta kyllä piti kovasti käskeä ja sitä pitää tehdä jatkossa ja joka kerta. Ei tuon kanssa voi lähteä löysällä asenteella.

SummaSummarum...... Mun panokset oli siinä hypärissä, kun ajattelin, ettei meillä agiradalla hitaiden kontaktien vuoksi aika riitä ja siinä hypärillä tosi moni kova koira ehti tekeen ennen meitä virheitä. No agiradalla se aika meni niihin kaarroksiin ja olis kyllä ainakin siihen jatkopaikkaan riittänyt. Tästä opitaan ja ens vuonna tuonnekin jos mennään, niin asetetaan jonkinlainen tavoite.

Muuten mukava reissu, hieno tunnelma hallissa, jännät kisat ja olihan se mahtava katsella upeita koiria + ohjaajia!