Lauantaiaamuna starttasin kello 7 hakemaan Tiinan ja  Pirkon kyytiin ja auton nokka kohti Nokiaa. Ohjelmassa 4 rataa ja tiedossa hellettä. Kolmoset tuomaroi Johanna Nyberg ja koiria paikalla medeissä noin 30/rata

Eka radalla oli niinkin eksoottinen este kuin pöytä. Me osattiin se :) Vähän jarru päällä mentiin, tuloksena nolla ja aikaa alitettiin vajaa pari sekkaa. Tuloksia radalla muistaakseni 13 ja meille sija 2 :) Siihen ne nolla sitten loppuikin...

Toisen radan kuvioista ei oikein selkeää muistikuvaa ole. Keinulle en kuitenkaan tarpeeksi käskyttänyt ja koira juoksi ohi. Siihen polteltiin muutama sekkaa aikaa, joten tuloksena 5 + yliaikaa.

Sunnuntaina lämmintä 30. Kisat tunnin myöhässä, joten ohjaajalla tuntui kyllä pää pehmenevän, koiraan ei hellekeli mitenkään näyttänyt vaikuttavan. Radan alussa oli 3 hyppyä ja siitä vähän hankala kulma kepeille. En tainnut antaa käskyä ja se juoksi ohi. Siihen hajos koko pakka ja treenailtiin sitten kontakteja.

Viimeinen rata hyppyrata, joilla me ei perinteisesti ollla tuloksia tehty. Alun pyöritykset meni ihan suunntielmien mukaan ja ok. Cheri oli aiemmalla radalla roiskinut okserin ja tällä radalla mentiin okserilta kepeille. Jäin siihen jännäämään, miten käy rimojen. En liikkunut keppejä kohti enkä varmaan ees käskyttänyt. Koira kävi nuuskin numeron, siitä kielto. Muita virheitä ei tullut. Ajan alle mentiin kiellosta huolimatta 3.5 sekkaa, tämä hyvä. Kun nyt miettii montako sekunttia siihen haahuiluun meni, niin voi todeta, ettei me ihan mahdottomia olla kärkiajoista jäljessä. Tämä hyvä!

Viikonlopun turneesta opin sen, että Cherryllä kunto kestää, itse pitää miettiä, mistä sitä energiaa repii helteellä. Cherille ostin viilennysloimen ja se yllättäen siitä tykkäsi, vaikka ei yleensä tykkää takeista.

Viime torstain treeneissä Cheri veti noin 20 rimaa alas 40 sentistä. Nyt ne pysyi joka ikinen, sitä yhtä okseria lukuunottamatta. Ja kaikki oli 45 sentissä, tämä erittäin hieno asia!

Kotimatkalle lähdettiin noin kello 21. Kotona olin noin 4:30 ja matkalla nähtiin 7 hirveä, hyi että mä pelkään niitä tien päällä. Tänään olen ollut vapaalla ja aamulla Cherry pääsi hierojalle, muutamia jumeja löytyi, muttei mitään pahoja.