Meillä oli niin harvinainen tilanne, että nollia löytyi vaadittavat 7 kipaletta kisakirjasta pitäen sisällään 2 tuplaa, mutta liikaa hypärinollia eli yhtä aginollaa jahdattiin toukokuun KAS kisojen jälkeen.

OKK järjesti (mie pääpiruna ;-)) Pateniemessä kisat. Kaupunki vuokrasi meille kumirouhetäytteisen tekonurmen ja pyöritimme koko viikonlopun kahta kenttää yhtäaikaa. Tuomareina vanhat tutut Lee Gibson ja Eeva-Liisa Pohjanen. Lauantai meni mun osalta talkoiluksi ja sunnuntaina sitte kirmattiin Leen hypäri, ELP:n agirata ja Leen KV-kisa.

Hypärillä Cheri oli tuomarin unelma, löysi kaikki ansaesteet, mitä Lee oli sinne ripotellut -> ei kerrottavaa jälkipolville. ELP:n agiradalla väännettiin se "pakko-nolla" ja alitettiin täpärästi ihanneaikaa -0.05 sekkaa.. Sehän riitti ja niin saatiin kolmatta kesää putkeen SM -nollat kasaan :)  Leen KV -radallatehtiin 1 virhe, josta hyl.. Muuten oli mukava rata meiltä :)

Toukokuun viimeisenä viioknloppuna kisataan Kemi-Kajaani akselilla ja sitten seuraavan kerran SM-kisojen yhteydessä Nastolassa. OKK sai tänä vuonna medijoukkueen kasaan ja Cherikin siihen mahtui eli edustamma tänä vuonna joukkueissa OKK:ta.