Lauantaiaamuna lähdettiin Anskun ja Harriksen kanssa kohti Piteåta. Kisat olivat nurmella, joka vastoin ennakko-odotuksia oli kyllä ihan siisti ja tasainen. Hiukan ehkä raskas juosta, mutta taisi minulla flunssan poikanenkin viedä tehoja.

Eka agiradalta tehtiin 0. Mukavaa menoa, kontakteilla hiukka himmailtiin. Radan voitti Xosmo, jolle me jäätiin vajaa 2 sekuntia. Xosmo kuten myös toiseksi tullut ruotsalainen koira olivat valioita, niin yllättäen serti siirtyi meille, JIHAA!!

Sertiuutinen tuli juuri ennen hypärin tutustumista ja taisi sitten vähän vaikuttaa keskittymiseen. Alussa suora, jonka jälkeen tiukka kääntö vasempaan. Cherry kääntyi vähän laajalla kaarella huonon käskytyksen vuoksi ja löysi putken. Muuten oikein mukava hyllyrata ja vauhtia riitti.

Sunnuntain eka rata hyppäri ja melkoista pyöritystä. Valssit Cherryn kanssa ei ole mun parasta osaamista, sieltä sitten oli yks rima tippunut. Ajallisesti sitten meidän rata oli kyllä loistava, vaikka noita kökkökohtia tulikin. Vappuna jäätiin yhdelle tollerille 4 sekkaa, nyt se jäi meidän taakse ajassa (teki nollan). Voittajalle jäätiin 0.8 sekkaa ja meidän aika oli kisan kaikista mini-medi kolmosista toiseksi paras eikä siellä makseissakaan montaa nopeampaa ollut :) :)

Sitten KV agirata. Tosi mukava rata, 1 virhe. Putkelta käännyttiin reilu 90 astetta keinulle. Mä tiesin tutustumisessa, että pitää antaa koiralle tilaa tai se menee keinun ohi. En sitten antanut sitä tilaa ja virhe tuli keinun nousulta. Aika oli käsittääkseni nopein sillä radalla eli kyllä siinä oli tarjottimella 0-voitto ja CACIAG. Ne antoi mulle kuitenkin vara-CACIAGIn kouraan, mutten ees tiiä jaetaanko sitä 5 tulokselle.. No onpahan se ruusuke muistona :)  Tuolla 5 tuloksella tultiin siis kakkosiksi.

Radat oli koko viikonlopun tosi mukavia ja haastetta löytyi ja sai kyllä välillä sitten juostakin ihan kunnolla. Ruotsalaisilta kisakumppaneilta odottelin kyllä etukäteen parempaa tasoa. Esim medeissä viikonlopun 12 palkintosijasta taisi 8 matkata pohjois-suomeen. Ja muissakin tasoluokissa päästiin juhlimaan. Mukava reissu ja kyllä mä tuonne voin toistekin lähteä :)