Kesä oli ja meni.. Lyhyesti mieleen jääneet asiat..

SM-kisat.. Shelttijoukkueessa tehtiin 0-rata, muita nollia ei joukkueelle tullut, joten sijoitustakaan ei tainnut tulla. Yksilöissä medien hyppyrata oli helpohko.. Kiiruhdin keppien jälkeen pelastamaan koiraa putken väärältä päältä vähän liikaa ja koira oli menossa oikeaan päähän.. Itsellä kuitenkin liike siinä pysähtyi -> kielto. Muuten vauhti oli kiva, harmittaa tuo, kun olisin vaikka valssaamaan ehtinyt ja ehkä sitten olisi tulos ollut toinen, mutta ensi talven treenilistalla onkin rytmittelyä :)

SM:en jälkeen Cherin hampaat leikattiin ja sitten pideltiin taukoa heinäkuun lopulle.. Treenaamassa käytiin pari kertaa, mutta pääasiassa lomailtiin ja nautiskeltiin kesästä :)

Kisatauko päättyi 31.7., kun ajeltiin Orivedelle. Ohjelmassa 3 rataa ja tuomarina Marjo Heino. A+B kisa oli agiratoja ja molemmilta meille 0-tulos ja sija 3. Noin saatiin ensi kesää varten tuplanolla kisakirjaan ekalla mahdollisella yrityksellä :) Hyppyradalla tehtiin kepeille virhe, Cheri meni kakkosväliin.. Taisin olla liian lähellä ohjaamassa ja työnsin sen sinne.. Aika eksoottinen virhe meille kuitenkin, vaan ei jäänyt harmittamaan...

Seuraavana ohjelmassa omat kisat elokuun puolessa välissä ja silloni kisataan myös piirinmestaruuksista.

Tässä blogissa ei juurikaan kuvilla ole juhlittu (allekirjoittaneellahan ei ole muuta ku kännykamera tällä hetkellä käytössä) Nyt sain Pirkon ulkoiluttamaan kameraa (ja Nuccaa) Hailuotoon kaveriksi ja alla muutama merellinen kuva. Cherikin innostui uimaan ihan oma-alotteisesti tuolla reissulla..

 

 

 

 

Kiitoksia Pirkko !! Mukava reissu ja mielettömiä kuvia !