Eipäs ole hetkeen tullut tätä päiviteltyä...

Elikäs juoksu aloiteltiin ennen piirinmestaruuksia, jonne kuitenkin sitten juoksuisenakin päästiin kisailemaan.. Saldona hypäriltä hyl (kieltoja taidettiin ottaa kepeille turhan monta tai sitten lopussa väärään päähän putkea...) ja agiradalta 0.

Juoksun jälkeen palailtiin kisakentille syyskuun alun kaamorallissa... Eka radalla noin 5 estettä ennen maalia pohkeesta kuului naps ja jalka meni alta.. Jatkoin ohjaamista ja tokavikana olleelle pituudelle asti päästiin nollalla.. Siihen sitten pari kieltoa, kun koira jäi ihmettelemään, miksi hypin yhdellä jalalla sen perässä... Eli siihen loppui syksyn kisailut.

Syksy on mennyt jalkaa parannellessa ja harmittavasti loppuvuoden isot kisat, kaamos + Seinäjoki jäi sitten väliin. En uskaltanut kintun kanssa lähteä kolmea rataa kirmaamaan, kun en ole koko syksynä yhtään täyspitkää rataa tehnyt.

Treenipaikka me vihdoin saatiin Activelta ja onhan se ollut mahtavaa treenata lämpimässä hallissa ja hyvällä nurmella :) Ohjaus on ollut ääntetöntä eli kropalla mennään ja koiralle pyritään ajoissa kertomaan käännökset ja muut jatkosuunnitelmat... Toivon mukaan myös keväällä pääsemme jatkamaan treenaamista Martinniemessä..

Vuosi 2010 pakettiin lyhyesti.. Huippukohtana varmastikin se valioituminen ja ehdottomasti se, että löydettiin yhteinen sävel tekemiseen. Kun kontaktit on toimineet, niin on ollut tosi mukavan mennä, ilman että korvien välissä on kontaktipeikko. Kesään 2011 arvokisanollia on se 3 kisakirjassa, joiden joukossa tupla. Kisaradoille olisi tarkoitus palailla näillänäkymin helmikuussa.