Olen tässä muutaman päivän pohtinut mitä noista kisoista voi kirjoittaa..

Ajelin kisoihin lauantaina Rovaniemeltä sukulaisista. Alkuviikosta eräs ihminen, jota pidin "ystävänä" osoittautuikin ihan joksikin muuksi ja kusetti aika lujaa. Tiistaina treenailtiin Muhoksella ja se kyllä piristikin mieltä aika lailla ja sai taas ajatuksia muualle. Sitten keskiviikkoaamuna kuulin serkkuni menehtyneen ja loppuviikon fiilis oli surkea.

Kisoissa lauantaina juostiin eka rata, taisi mennä puomin alla olevaan putkeen, kun sen koiran sinne vetäisin (tätä muuten treenattiin eilen uudella systeemillä). Hyppyradalle en jaksanut jäädä vaan painelin kotiin nukkumaan -> 12 tuntia unta teki muuten hyvää.

Sunnuntaina eka radalla hylly putken väärästä päästä.. Aion kokeilla reisiläpsyä, mutta enpä ehtinyt kissaa sanoa, kun koira oli jo putkessa. Toiselta radalta sentään tulos 10, 1 rima ja A:n kontakti.

Edellisen kerran  me kisattiin heinäkuussa Turussa ja Cheri kävi aika kierroksilla, kun taas radalle pääsi. Viikonlopun suurin murhe oli kontaktit. Keinulle neti päähän ja pysähtyikin, muttei sitten malttanut oottaa alas asti vaan otti räjähtävän loikan ja jatkoi matkaa, ARGH! Mutteipä oltu keinua kai kertaakaan tauon jälkeen tehty! Ja A:lla sama. Yhdellä radalla palautin sen A:lle ja sitten otti kunnolla kontaktin. Ei kuitenkaan jatkossa sitä muistanut eli tuo ei taida olla ollenkaan meidän juttu.

Kisojen jälkeen fiilis oli se, että en mä lähde kaamokseen muuten ku turistiksi. Mutta kuukausi aikaa ja tiistait tehdään nyt peruskontaktitreeniä, eiköhän se siitä.