Tänään omissa iltakisoissa talkoilin ykköset ja Cherryn kanssa juostiin kolmosten rata.

Tuomarina Jokisaaren Minna ja rata oli aikasta haastava ja kontaktit oli vähän hankalia meille, kun piti jatkoohjauksen kannalta jäädä koiran rinnalle tai jopa taakse. Rata alkoi kahdella hypyllä, joiden takana houkutteli A. Toka hypyltä kuitenkin käännyttiin noin 90 astetta kepeille. Olin varma, etten saa Cheriä aloittamaan keppejä oikein. Mutta mitä vielä, se meni oikein kivasti. Loppuradankin ansat vältettiin, aikaa kuitenkin jonkun verran lähinnä kontakteilla kuluteltiin. Yksi huono kohta, jossa meinasi paniikki iskeä, kun otin laiskasti putkesta ulos.. Säikähdin, että kerkeää väärällä hypyllä, mutta sain sitten pelastettua renkaalle.

Tulos 0, aikaa alitettiin noin 7 sekkaa ja sija oli 2. Me on nyt toukokuun alun jälkeen startattu 17 kisaa (+SM:t). Näistä on tullut 6 nollaa, 5* 2. sija ja kerran kolmonen. Kaipa se serti meillekin vielä joskus napsahtaa ;-)

Mutta on muuten sairaan mukava juosta nykyään Cherin kanssa. Vauhti tuntuu mullekin soppelilta ja sitä on helppo ohjata, kun kestää takaaleikkaukset yms ja toimii radalla tosi näppärästi :)

Lauantaina sitten suunnataan Anskun kanssa Piteåhon ja siellä on 2 kansallista ja 2 KV-kisaa ohjelmassa. Molempina päivinä agi- ja hyppyrata.