Olin viikonlopun kisoissa ekaa kertaa ylitoimitsijana. Oma urakka oli sunnuntaina ja Kimmo toimitsi lauantain. Lauantai aamunahan ne kaikki ongelmat eteen tuli ja onneksi niistä selvittiin. Kokkailin myös toimitsijoille ruoat eli pe ja la illat meni hellan äärellä.

Lauantaina myös kisattiin. Cheri kävi melkoisilla kierroksilla. En tiiä johtuiko siitä, ettei ole tuolla hallissa hetkeen käyty... Ekalla radalla ohitti keppien vikan välin. Mentiin seinää kohti ja käskytin huonosti. Sitten ohjasin yhden kohdan huonosti tai siis en ohjannut ollenkaan, josta hyl. Radan jälkeen Moilasen Mika kommentoi koiraa vauhdikkaaksi.. No onhan se.. .Toinen rata sitten oli katastrofi. Kolmen esteen jälkeen hyl, kun ehti väärän hypyn käydä hyppäämässä. Jatkettiin A:lle asti, josta hillitön roiskaisu. Siitä käveltiin sit ulos. Kontaktit oli kummallakin radalla aika karseita, koita vaan väkytti mulle. Tai ekan radan keinu oli kyl hyvä. Ja karkasisikin pirulainen ja molemmille radoille. Tätä ei ole ennen tapahtunut. Pitää miettiä lopetetaanko seuraavalla kertaa siihen suoritus... jos seuraava karkaaminen tulee, toivottavasti ei!

Viikonloppuna sitten Seinäjoelle ja sunnuntaina 3 starttia. Isot kisat tiedossa eli medejä noin 40 koiraa. Lauantaina lähtään ajeleen ja kyytiin tulee Pirkko, Kaisa ja Tuija eli auto täyteen akkoja ja koiria ;-)

Seinäjoen reissun jälkeen kisat on hetkeksi ohi, seuraavia en ole vielä edes ajatellut. Tälle vuotta vielä tiedossa Moilasen Mikan koulutus ja muutamat treenit.