Meillä oli putkiremppaa tässä syksyllä (viikko sit to ohi) ja viime vkl sain verhot ikkunoihin ja siivottua niiden muutkin sotkut lopullisesti. Eilen päästiin treenaamaan Cherin kans agia viime torstain peruuntuneen vuoron sijaan eli tänään oli töiden jälkeen ohjelmassa se joulusiivous.

Aamulla jo päätin, et joulukuusta ei tule. Bella liikkuu tuon kaulurin kaa ja kämppä menis liian ahtaaksi sille liikkua, jos tänne oikea kuusi tulis.. tai kuusi menisi nurin. Tää on mun eka joulu ilman kuusta ja aika kauheaa.. Missä on Joulu??

Sit tää siivous... Molemmat koirat tiputtaa turkkia. Eilen imuroitiin, tänään imuroitiin (koiratkin) ja kun mä sit pääsin mopin ääreen, niin joka paikka oli täynnä karvoja. Siis ihan turhaa yrittää tehdä puhdasta!  (tai ainakin karvatonta)

Lopputulos on se, et nyt on suhteellisen karvatonta.. kynttilät palaa ja kämppä suht siisti :) Joulu saa tulla, tää riittää mulle, poijalla ja koissuille :) Huomenna perinteisiä asioita eli hautausmaan kautta mennään iskän luo moikkaan pukkia (ja sukulaisia) ja puhdistumaan savusaunaan (kiva kun on lunta, jossa pyöriä :))