Ajeltiin tänään Pirkon ja Nucan kanssa Tornioon kisailemaan 3 starttia. Aamulla tihutti vettä, mutta Tornion sää oli tyyni ja aurinkoinen, todella hieno syyssää :)

Ekan radan oli suunnitellut ELP, joka siis harjoitteli tuomarointia ja lopulliset päätöksen teki Eija Berglund. Mukava rata ja meille sopiva :) Medeissä taisi tulla 4 tulosta, joista se ainoa NOLLA meille !!! Eli eka nollavoitto on nyt sitten saavutettu. Taisi olla meidän 10:s startti kolmosissa, itsekäänhän en ole aiemmin siellä kisannut, joten ollaan sikatyytyväisiä.

Toisen radan tuomari Anders Bergkvist (SWE) ja taas rata näytti meille sopivalta. Takaraivossa jyskytti se tuplanolla, vaikka yritin olla sitä miettimättä. Radalla koira tuntui sille, ettei ihan näpeissä ja huusi mulle kyllä välillä lujaa. Mutta kyllä se tahtonolla sieltä tuli. Nyt ei enää sitä tuplanollaa ensi kesän SM:ä varten tarvitse stressata.

Kolmas rata sitten Berglundin hyppäri. Yksi huono ohjaus, josta koira putken väärään päähän. Muuten mukavaa menoa tuo rata ja jäi hyvä fiilis :)  Rimat 45 sentissä ja ne pysy jokaikinen (treeneissä niitä välillä tippuu....) Ja oli kai se oma fiiliskin jo niin sfääreissä, ettei enää ehkä niin täysillä yrittänyt.

Nyt on sitten kisat hetkeksi kisattu. Tauolta paluun tavoitteena oli saada joku hyvä tulos, että nähdään vähän missä mennään. No niitä tuli (7 starttia, 3 nollaa, 2*hyl ja muilta radoilta pienet virheet). Usko siihen, että ne nollat on kasassa kesään mennessä, on nyt kyllä noussut kovasti :) Kisaradoille palaillaan todennäköisesti lokakuun lopulla KAS:n kisoissa.

Kiitokset Pirkolle & Nucalle mukavasta matkaseurasta!

Ja muuten... se osaa mennä maahankin ilman käsiapuja tämän viikon sulkeisten jälkeen :-)